Famera Bostäder AB äger och förvaltar idag en fastighet på stadsdelen Teleborg i södra Växjö.

Fyra hyreshus, byggda 2008, finns uppförda på fastigheten och dessa innefattar 72 moderna lägenheter.

Våra lägenheter är ljusa och luftiga med hög standard så som ekparkettgolv och klinkers, glashäll i köket och glasdörrar i duschen. Balkongerna är härliga och väl tilltagna i storleken så att det ska kännas att det finns gott om utrymme när du och dina vänner vistas där. Kök och badrum är förberedda så att du kan ha diskmaskin, tvättmaskin och torkumlare om du vill det. Allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt. I källaren finns det tvättstugor med stora,snabba maskiner, torkskåp och mangel. Utegården är till för alla som vill ta en fika i solen eller bara vila benen lite. Det finns två lekplatser på området som riktar sig till barn i olika åldrar. På boulebanan kan du spela boule med släkt och vänner eller kan man spela kubb eller schack på planen som är avsedd för detta.

ASPEN – Vallviksvägen 2

Aspen är huset som ligger närmast rondellen. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 juni 2008. Alla balkongerna ligger mot söder med ena sidan antingen åt öster eller väster. Aspen är 5 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.

LINDEN – Vallviksvägen 4

Linden är huset som ligger närmast Blomsterlandet. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 juni 2008. Alla balkongerna ligger mot söder med ena sidan antingen åt öster eller väster. Linden är 5 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.

LÖNNEN – Vallviksvägen 6

Lönnen är huset som ligger mitt i området. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 oktober 2008. Alla balkongerna ligger mot väster med ena sidan antingen åt söder eller norr. Lönnen är 5 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.

EKEN – Vallviksvägen 8

Eken är det huset som ligger längst upp mot skogen. Detta huset stod klart för första inflyttningen 1 oktober 2008. Alla balkongerna ligger mot väster med ena sidan antingen åt söder eller norr.Eken är 6 våningar högt. Längst upp ligger den enda 5:an i huset, detta är en etagelägenhet.

Boyta Hyra (inkl. vatten & värme) Lediga Lgh
56,9 6 623:- /mån Nej
56,8  6 623:- /mån Nej
61,8  7 067:- /mån Nej
Boyta Hyra (inkl. vatten & värme) Lediga Lgh
69,9  8 131:- /mån Nej
75,2  8 361:- /mån Nej
76  8 573:- /mån Nej
67,6  7 613:- /mån Nej
Boyta Hyra (inkl. vatten & värme) Lediga Lgh
113  11 857:- /mån Nej