Gymkedjan STC med 180 gym från norr till söder är sedan flera år nöjda hyresgäster i Fameras lokaler på Teleborg i Växjö. Nu väljer de att teckna ett nytt långt hyresavtal.

STC som erbjuder ett brett träningsutbud med allt från styrketräning till konditionspass har hyrt lokaler i fastigheten Pålaträdan 1 i Teleborg av Famera Fastigheter sedan 2012. Famera är glada över att de nu väljer att förlänga kontraktet.

– Vi uppskattar att STC är långsiktigt och stabil hyresgäst. Att STC väljer att fortsätta hyra av oss är ett gott betyg åt oss som fastighetsägare, säger Carl-Johan Örnberg, förvaltningsansvarig på Famera Fastigheter.

STC ser stora fördelar

Utöver en bra kontakt och goda relationer med fastighetsägaren ser STC stora fördelar med att vara kvar i Fameras centralt belägna lokaler. I köpcentret som har ett stort upptagningsområde rör sig många studenter och det finns ett stort utbud av shopping, något som uppskattas av deras gäster.

– Vi vet att våra medlemmar som kommer hit och tränar uppskattar både läget och själva lokalen som är väl anpassad för vår verksamhet, säger Andreas Claesson Nilsson, som är regionchef på STC.

Ett varierat utbud av butiker och service uppskattas

Ett gym är dessutom enligt Carl-Johan ett bra komplement till övriga hyresgäster på Teleborg. Köpcentret rymmer sedan tidigare även bland annat matvarukedjan Willys.

– Vi vet att kunderna som besöker ett köpcenter uppskattar ett varierat utbud av butiker och service och det känns fint att kunna svara upp emot det.

Inför den nya hyresperioden har lokalerna totalrenoverats och dagen då portarna slogs upp till de nya lokalerna var alla nöjda.

– Lokalerna känns luftiga och det finns mycket utrymme för träning och gemenskap. Precis den känslan vi vill förmedla, menar Andreas Claesson Nilsson på STC.

– Det blev ett stort lyft, säger Carl-Johan Örnberg. Vi hoppas och tror att både hyresgäst och alla som tränar på gymmet kommer fortsätta att trivas i våra lokaler under många år framöver.